Over Hannie

Welkom op mijn website.
Ik ben Hannie van de Goorbergh. Als hulpverlener bied ik pedagogische ondersteuning bij opgroeien en opvoeden. Hierin begeleid ik met name ouders en hun kinderen met een gedrags- of ontwikkelingsstoornis. Daarnaast richt ik me op (jong)volwassenen die soortgelijke uitdagingen in hun leven ervaren, ik begeleid hen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Door middel van een praktische, oplossingsgerichte en een persoonlijke aanpak bij het vergroten van zelfredzaamheid en verbetering van communicatie binnen het gezin. Hierdoor kun je de regie over je leven versterken. Ik kom bij je thuis, waar we activiteiten uitvoeren die ouders en kinderen helpen bij hun ontwikkeling.

Ik ondersteun bij de praktische zaken zoals: aanvragen van het persoonsgebonden budget, meegaan naar afspraken bij het UWV of op school en pedagogische ondersteuning bij een verlies of een scheiding bijvoorbeeld.

Strong Kids is er voor kinderen, jongeren en volwassenen

Kinderen zijn van nature leergierig, veerkrachtig en nieuwsgierig. Fantastische eigenschappen die hen helpen bij hun ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat het kind in ons als volwassenen nog steeds aanwezig is. Wanneer we hier beter naar luisteren bekijken we de wereld anders. Opener en creatiever. Dit helpt je groeien.

Zit je nog met veel vragen?

Neem vrijblijvend contact op
Contact